Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu alfabemızda;

Dar ve daire kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Bu bin 500 kişilik kapasiteli olan maslahatletmelerde en az 4 tane acil çıkış kapısının olması gerekirdi. Haberlerden okuduğumuza gereğince bir pare çıkışı varmış. Muhtemelen yangın da çıkış kapısına andıran bir noktada olduysa onların birçokması olanaksız hale gelmiş olabilir. En azca dört tane evgin çıkış kapkaloriın bulunması gerekiyordu. Bu baplar en az 80 santim kadar, yüksekliği en az 2 metre olacak şekilde olmalı. Acil çıkış kapılarında eşik bulunmayacak yahut dışarıya açılır olması esastır " dedi.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda bilirkişi olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve karıneride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme işsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın bapları kullanma kayranına gereğince, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması kötüdaki gibidir

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı dizi otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı faik peklik gösteren malzemelerden bünyelmış olmalıdır. Ekseriya yangına dayanıklı çelik yahut bedduaşap malzemeler yeğleme

Yangın Kapısı Kolu aşağı sağlıklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Grup bünyesında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni yangın kapısı ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler boşluk önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı bağırsakin elverişli konumda olur.

Hakeza bir yangın kapkaloriın üretimevi yükselmekı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabilinden piyasada böyle bir yangın kapkaloriın fiyatı da başkalık gösterebilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page